Campanie 2020

Campanie 2018

Campanie 2017

Broșura Hipertensiunea arterială nu doare dar poate ucide. Știai?


Campanie 2015

În anul 2015, Societatea Română de Hipertensiune a desfășurat 2 acțiuni ale Campaniei Naționale „Viteza ucide… nu doar în trafic. Controlează-ți tensiunea arterială!”:

13 mai 2015, București
Conferință de dezbatere în Senatul României – întalnire cu autoritățile despre problematica hipertensiunii arteriale.

16 mai 2014, București
Acțiune de măsurare gratuită a tensiunii arteriale, în corturile special amenajate în incinta spitalului Colțea, unde bucureștenii sunt așteptați să își verifice valorile tensionale și să se informeze din surse avizate despre pericolele și metodele de prevenție a hipertensiunii.

Scopul principal al acestei campanii este de a atrage atenţia asupra prevalenţei crescute a hipertensiunii arteriale, de a educa populaţia cu privire la importanţa controlului permanent al valorilor tensionale, ca instrument de diagnosticare precoce, dar și de a informa persoanele cu hipertensiune despre importanța menținerii sub control a acestei afecțiuni.

Click aici pentru prezentarea post-eveniment.

Parteneri:

                       


Campanie 2014

În anul 2014, Societatea Română de Hipertensiune va desfășura trei ediții ale campaniei „Viteza ucide… nu doar în trafic. Controlează-ți tensiunea arterială!”, ce vor cuprinde acțiuni de testare a tensiunii arteriale și informare despre metodele de prevenție și control, destinate publicului larg.

17 mai 2014, București – cu ocazila Zilei Mondiale de lupta împotriva Hipertensiunii Arteriale:

  • Acțiune de testare gratuită a tensiunii, în corturile special amenajate în incinta spitalului Colțea, unde bucureștenii sunt așteptați să își verifice valorile tensionale și să se informeze din surse avizate despre pericolele și metodele de prevenție a hipertensiunii.

5 iulie, Sibiu

  • Acțiune de testare gratuită a tensiunii și de informare a publicului larg

20-21 septembrie, București , concomitent cu Congresul Societății Române de Hipertensiune:

  • Acțiune de testare gratuită a tensiunii și de informare a publicului larg

Campanie 2013

Pentru anul 2013, Societatea Română de Hipertensiune va desfăşura trei acţiuni de testare a tensiunii arteriale şi informare a publicului larg:

17 mai 2013, Bucureşti – cu ocazila Zilei Mondiale de lupta împotriva Hipertensiunii Arteriale

8 iunie 2013, Constanta

14-15 septembrie, Bucureşti – cu ocazia celei de A 2-a Conferinţe Internaţionale a SRH –

Scopul campaniei este conştientizarea populaţiei despre riscurile hipertensiunii arteriale, încurajarea practicării metodelor de diagnosticare precoce şi de prevenire.

Obiectivele principale sunt creşterea numărului de persoane care îşi verifică tensiunea arterială regulat, a celor care adoptă un stil de viaţă care să prevină apariţia hipertensiunii arteriale, precum şi creşterea numărului persoanelor cu hipertensiune arterială care urmează corect tratamentul prescris.


Campanie 2012

Campania „VITEZA UCIDE…NU NUMAI ÎN TRAFIC! CONTROLEAZĂ-ŢI TENSIUNEA ARTERIALĂ”

Campania include o serie de manifestări dedicate publicului larg, persoanelor care suferă de hipertensiune arterială, medicilor și autorităților locale. În anul 2012, Societatea Română de Hipertensiune a realizat trei acţiuni de testare a tensiunii arteriale şi informare a publicului larg. Prima acţiune s-a desfăşurat…