Stimați colegi și membri ai Asociației Române de Hipertensiune,

Ca urmare a situaţiei trecute în care am solicitat înscrierea deciziilor aferente ultimelor Adunări Generale şi care, în ciuda eforturilor noastre, au fost respinse de către Judecătoria Sector 1,  am decis să reluăm procedurile de convocare pentru o nouă adunare generală pentru luna Martie 2023.

În acest sens veţi primi o serie de documente de la dl. Avocat Horia Minea, în care vi se va face prezentarea modificărilor juridice necesare pe care dorim să le implementam pentru a aduce SRH în poziţia de a beneficia de toate avantajele date de comunicaţiile moderne din ziua de astăzi – adunări general on-line, sesiuni de vot electronice, workshopuri precum şi orice alte sesiuni medicale sau administrative le vom considera ca oportune.

Cu ajutorul de specialitate acordat vom finaliza atât înregistrările aferente deciziilor luate în adunările generale trecute la instanţele competente, cât şi vom reuşi să poziţionăm SRH în zona de accesabilitate pentru toţi membrii ei, făcând comunicarea facilă şi eficientă.”