Societatea Română de Hipertensiune invitată la Joint Meeting of the European Society of Hypertension and International Society of Hypertension
Societatea Română de Hipertensiune reprezintă una dintre cele mai active societăți medicale, desfășurând încă de la înființare (2011) numeroase acțiuni deeducație medicală continuă pentru profesioniștii implicați în managementul persoanelor cu hipertensiune arterială, dar și campanii de informare pentru publicul larg: Cursurile C.O.M.B.A.T I si II, Cursurile C.O.M.B.A.T.Asist, Conferințele Naționale ale Societății Române de Hipertensiune (2 ediții), Studiul Sephar I si II și Campania Națională ”Viteza ucide…nu numai în trafic. Controleaza-ți tensiunea arterială” (2 ediții).

Recunoașterea internațională a venit ca un răspuns firesc la dinamica Societății. Afiliată încă din 2012 la Societatea Europeană de Hipertensiune, Societatea Română de Hipertensiune a fost numită ”Societatea lunii” de două ori, în mai 2013 și în februarie 2014, datorită activităților desfășurate.

De asemenea, Societatea Română de Hipertensiune a fost invitată șă își prezinte activitatea în cadrul întâlnirii reprezentanților societăților naționale de hipertensiune, din cadrul “Joint Meeting of the European Society of Hypertension (ESH) and International Society of Hypertension (ISH)” ce va avea loc la Atena în perioada 13-16 iunie 2014.

Cu numeroase manifestări la activ, cu peste 1300 de membri și cu oplatformă de comunicare bine pusă la punct, Societatea Română de Hipertensiune este una dintre cele mai puternice societăți medicale din România, care a reușit prin activitățile sale să contribuie la îmbunătățirea procesului de îngrijire a persoanelor cu hipertensiune arterială.

 

Mai multe infomaţii despre activităţile Societăţii Române de Hipertensiune găsiţi pe www.societate-hipertensiune.ro.
Alăturaţi-vă profesioniştilor în domeniul medical!
PR & COMUNICARE: Sănătatea Press Group
Cornelia Tone, comunicare@sanatateapress.ro, 0733.011.104