SRH
GRUPURI
DE LUCRU
NUCLEE SRH
GHIDURI ŞI
RECOMANDĂRI
CAMPANII PROIECTE EVENIMENTE PACIENŢI E-LEARNING PUBLICAŢII NOUTĂŢI PRESĂ
Transplantul Medular in Romania: Realitati si Perspective de Viitor | Primul Congres National al Societatii Romane de Transplant Medular a inceput | Femeile si Diabetul, tema campaniei din 2017 a Zilei Mondiale de lupta impotriva Diabetului | 14 iunie 2017, Ziua Mondiala a Donatorului de Sange | Studiu: Romanii constientizeaza pericolele legate de fumatul activ si pasiv si solicita politici clare de reducere a consumului | Conf. dr. Diana Loreta Paun, Administratia Prezidentiala: „Avem nevoie de un cadru care sa prioritizeze pacientii” | Raport: Pacientii cu cancer, mai expusi riscurilor comertului ilegal de medicamente | A inceput Primul Congres de Podiatrie din Romania! | Romania celebreaza Ziua Mondiala fara Tutun | Ziua Internationala a Sclerozei Multiple – sprijin si incurajare pentru pacientii din Romania |
Vezi continutul multimedia

Recunoașterea internațională a Societății Române de Hipertensiune

Societatea Română de Hipertensiune invitată la Joint Meeting of the European Society of Hypertension and International Society of Hypertension

Societatea Română de Hipertensiune reprezintă una dintre cele mai active societăți medicale, desfășurând încă de la înființare (2011) numeroase acțiuni de educație medicală continuă pentru profesioniștii implicați în managementul persoanelor cu hipertensiune arterială, dar și campanii de informare pentru publicul larg: Cursurile C.O.M.B.A.T I si II, Cursurile C.O.M.B.A.T.Asist, Conferințele Naționale ale Societății Române de Hipertensiune (2 ediții), Studiul Sephar I si II și Campania Națională ”Viteza ucide...nu numai în trafic. Controleaza-ți tensiunea arterială” (2 ediții).

Recunoașterea internațională a venit ca un răspuns firesc la dinamica Societății. Afiliată încă din 2012 la Societatea Europeană de Hipertensiune, Societatea Română de Hipertensiune a fost numită ”Societatea lunii” de două ori, în mai 2013 și în februarie 2014, datorită activităților desfășurate.

De asemenea, Societatea Română de Hipertensiune a fost invitată șă își prezinte activitatea în cadrul întâlnirii reprezentanților societăților naționale de hipertensiune, din cadrul “Joint Meeting of the European Society of Hypertension (ESH) and International Society of Hypertension (ISH)” ce va avea loc la Atena în perioada 13-16 iunie 2014.

Cu numeroase manifestări la activ, cu peste 1300 de membri și cu o platformă de comunicare bine pusă la punct, Societatea Română de Hipertensiune este una dintre cele mai puternice societăți medicale din România, care a reușit prin activitățile sale să contribuie la îmbunătățirea procesului de îngrijire a persoanelor cu hipertensiune arterială.


Mai multe infomaţii despre activităţile Societăţii Române de Hipertensiune găsiţi pe www.societate-hipertensiune.ro.
Alăturaţi-vă profesioniştilor în domeniul medical!
PR & COMUNICARE: Sănătatea Press Group
Cornelia Tone, comunicare@sanatateapress.ro, 0733.011.104

Sephar III

evenimente Sanatatea TV